Familjerådgivare sökes i Kalmar

Familjerådgivare Kalmar

Om tjänsten

Två medarbetare går i pension på familjerådgivningen i Kalmar och vi behöver rekrytera. Ena tjänsten har tillträde i december 2017, den andra tjänsten har tillträde december 2018. Familjerådgivningen riktar sig till par som upplever någon form av relationsproblem. Upptagningsområdet är Borgholm, Emmaboda, Högsby, Kalmar, Mönsterås, Mörbylånga, Nybro och Torsås. Huvuduppgiften för en familjerådgivare är att genom samtal medverka till bearbetning av samlevnadsproblem och konflikter i främst parrelationer. Du ska också förmedla kunskap och sprida information om samlevnad. Verksamheten ska vara lättillgänglig för alla vilket kan innebära viss kvällstjänstgöring.

Din profil

Vi söker dig som har par- och familjeterapeutisk utbildning och/eller steg 1 och 2 kompetens. Du får gärna ha erfarenhet av familjerådgivning. Du har erfarenhet av att möta människor i svåra kriser. Det har stor betydelse att du har en god självkännedom, personlig mognad och en stabil social situation. Du kan arbeta självständigt men är beredd att prestigelöst dela erfarenheter med dina närmsta kollegor.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde december -17 och december -18.

Antal tjänster

2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2017-10-01

Referensnummer

M12/2017

Kontakt

Annelie Österberg, Enhetschef, 0480-45 00 97

Tina Lindh, Familjerådgivare, 0480-45 09 99

Fackliga företrädare

Sara Griffin, Vision, 0480-45 08 56

Marie Nilsson, Akademikerförbundet SSR, 0480-45 09 86